Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Αποτελέσματα εκλογών 20-11-2013


Ανοιχτή Επιστολή

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που μας στήριξαν.

Επειδή στη Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ξάνθης πιστεύουμε σε ένα συνδικαλιστικό κίνημα, που δεν θα παρακολουθεί απλά τις εξελίξεις παίζοντας κάθε φορά το ρόλο του τερματοφύλακα.

Επειδή πιστεύουμε σε ένα συνδικαλιστικό κίνημα που θα μπορεί να προβλέπει, που θα μπορεί να προτείνει και κυρίως που θα εκφράζει ανόθευτα τις θέσεις και τις απόψεις των συναδέλφων, των ανθρώπων που καθημερινά προσπαθούν με το φιλότιμό τους και την αγάπη τους για τους αυριανούς πολίτες αυτού του τόπου, να αναπληρώσουν τη διαχρονική αδιαφορία της Πολιτείας για τη Δημόσια Εκπαίδευση.

Επειδή δεσμευόμαστε ότι  σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία που τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων συρρικνώνονται, να συνεχίσουμε να είμαστε στην πρωτοπορία των αγώνων του κλάδου για την υπεράσπιση των κατακτήσεών μας.

Επειδή οι καιροί άλλαξαν είναι καιρός να αλλάξουμε και εμείς. Το πολιτικό σύστημα ενωμένο μας επιτίθεται, ρίχνει τις ευθύνες του πάνω μας. Απέναντι σε αυτούς καλούμαστε να υψώσουμε τη φωνή μας ενωμένοι όλοι μαζί.

Επειδή τα προβλήματα είναι κοινά. Η διαμόρφωση θέσεων, χωρίς ιδεολογικές προκαταλήψεις, δεν εμποδίζει όπως φαίνεται και από τη λειτουργία του Συλλόγου μας στη διατύπωση διαφορετικών απόψεων.


Θα θέλαμε να κάνουμε ένα κάλεσμα προς όλες τις παρατάξεις για ένα κοινό την επόμενη φορά ψηφοδέλτιο.

Ένα κοινό ψηφοδέλτιο που θα δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής και σε άλλους συναδέλφους που επιθυμούν να ασχοληθούν με το συνδικαλισμό, αλλά οι παρατάξεις αποτελούν εμπόδιο.

Η ανάγκη συμμετοχής νέων συναδέλφων κρίνεται και είναι απαραίτητη και οφείλουμε εμείς να δείξουμε το δρόμο της ενότητας και της συμμετοχής.


Γιατί
 ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου